QUICKSCAN

Ziet u als internationaal opererende ondernemer ook dat u meer uit uw geldstromen kunt halen dan alleen te kijken naar de kosten die u betaalt voor uw betalingsverkeer? En u wilt dat inzichtelijk krijgen? Dat kan met onze Quickscan.


Om er zeker van te zijn dat onze Quickscan gepast en effectief is, willen wij graag een beter inzicht krijgen in uw organisatie. Indien u prijsstelt op een Quickscan, zullen we met u de uitgangspunten en voorwaarden voor deze Quickscan bespreken. Daarna ontvangt u van ons een offerte.

Nadat de Quickscan heeft plaatsgevonden, levert 2FX Treasury u een overzicht van de bevindingen, gesplitst naar benodigde verbeteringen op het gebied van cash management , valutarisicomanagement en bank kosten optimalisatie. Aan elk deelgebied hangt een prijskaartje, zodat u – in overleg met ons – kunt bepalen wat u wilt aanpakken. 

2FX Treasury is een onafhankelijke dienstverlener. Wij ontvangen geen provisie van derden. Het is ons beleid dat al onze aanbevelingen eerlijk en transparant zijn, waarin uw onderneming en de geschiktheid van de oplossingen centraal staan.