Home » Corporate treasury management » Treasury management systemen

TREASURY MANAGEMENT SYSTEMEN

Er zijn verschillende treasury management systemen beschikbaar die u kunnen helpen uw onderneming efficiënter en minder risicovol te maken. Zo hebben ze allemaal een standaard bevoegdhedenbeheer module die u kunt inrichten naar eigen inzicht. Karakteristiek van deze systemen is dat ze heel flexibel zijn met data formats waardoor de download en upload van data afkomstig van meerdere banken of merchants in uw ERP systeem efficiënter en minder foutgevoelig kan worden gedaan.

Een ander kenmerk is dat ze multi-bank zijn, wat wil zeggen dat ze kunnen gebruikt worden voor het aansluiten op meerdere banken. In plaats van alle individuele electronic banking systemen kunt u al het uitgaande betalingsverkeer samen brengen in één portal.
Alle aanbieders van deze systemen maken gebruik van de cloud voor het leveren van hun diensten. Voordeel hier van is dat u altijd met de meest recente versie werkt en implementatie relatief eenvoudig is.

TREASURY MANAGEMENT SYSTEEM SELECTIE EN IMPLEMENTATIE

2FX Treasury heeft goede contacten met verschillende aanbieders van treasury management systemen. Afhankelijk van uw wensen en wat u nodig heeft kunnen wij u helpen met de selectie van een treasury management systeem. Wij zijn onafhankelijk en ontvangen geen commissies van deze aanbieders. Het is dus niet in ons voordeel u bij een specifieke aanbieder onder te brengen. Wat we willen bereiken is dat u een goed beeld heeft van uw alternatieven, wat de voordelen zijn en welke kosten er mee gemoeid zijn. Uiteindelijk is het belangrijk dat u een goede afweging kan maken van de voordelen en of de gevraagde investering lonend is.

Als u gekozen heeft voor een treasury management systeem kunnen wij u ondersteunen met de implementatie. Hoewel de data stromen misschien generiek zijn in deze systemen, heeft elke onderneming zijn eigen unieke processen waardoor een implementatie uiteindelijk nooit standaard is. Om er voor te zorgen dat het systeem daadwerkelijk de voordelen brengt die u verwacht helpen wij u met het maken van een juiste vertaalslag naar de specifieke processen in uw onderneming.