Home » Over ons » Kees Lakerveld

KEES LAKERVELD

"Een kleine 20 jaar ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. In deze periode hebben ik veel ervaring opgedaan met het oplossen van financiële en administratieve vraagstukken. Door te kijken naar individuele transacties en bijbehorende processen zie je waar winst te behalen valt. In overleg met verantwoordelijken en medewerkers stelt je dit in staat een slag te maken naar een verbeterde operationele opzet of uiteindelijk aanpassing van de strategie.

De afgelopen jaren heb ik met mijn bedrijf ondernemers kunnen helpen met het mogelijk maken van handelstransacties in opkomende markten met daarbij een scherp oog voor risico en regelgeving. Door ondernemingen te adviseren hoe zij het beste hun treasury kunnen opzetten, - vaak tegen lagere kosten door te onderhandelen met banken en andere dienstverleners - heb ik kunnen bijdragen aan een gestructureerde groei.

Door mijn jarenlange, internationale ervaring heb ik geleerd dat je alleen succesvol zaken kan doen of veranderen als je rekening houdt met mensen, hun (bedrijfs)cultuur en zorgt voor transparantie. Uiteindelijk gaat het allemaal om wederzijds vertrouwen. Hoe internationaler de onderneming, des te belangrijker deze aspecten worden."

Kees Lakerveld, 2FX Treasury
T: +31 6107 520 15
E: kees.lakerveld@2fxtreasury.com