MAAK KENNIS MET CLOUD PLATFORM TIS (TREASURY INTELLIGENCE SOLUTIONS)

Treasury Intelligence Solutions (TIS) is het toonaangevende cloud platform voor het beheer van bedrijfsbetalingen en kasstromen. TIS heeft een bewezen track record en wordt gebruikt bij diverse toonaangevende ondernemingen in Europa. 

Kenmerken TIS:

  • TIS stelt bedrijven in staat om efficiënter, veiliger en kosteneffectieve betalingen te maken.

  • TIS stelt klanten in staat om betere beslissingen te nemen bij het analyseren van financiële en operationele prestaties, gebaseerd op real-time betaalstromen.

  • Alle missie-kritieke processen die verband houden met betaaltransacties worden geïntegreerd in een Multi bank, audit-proof, cloud platform. Het platform is een 'single point of contact' voor zakelijke klanten bij het beheren en analyseren van hun betalingsstromen in de organisatie.

  • TIS zorgt voor het beheer van diverse betaalformaten, communicatiekanalen met banken en ERP-agnostische integratie.

  • Aangeboden als Software als een Service (SaaS), kunt u met de ISO gecertificeerde TIS oplossingen snel aan de slag zonder de complexiteit en kosten van een lang IT-project.


Door de samenwerking met TIS kan 2FX Treasury u maatwerk oplossingen aanbieden en beschikken we over specifieke kennis voor een efficiënte en effectieve implementatie in uw onderneming.

CONTACTFORMULIER CLOUD PLATFORM TIS

Of vul onderstaand formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen over cloud platform TIS. Op het moment dat u dit formulier invult, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

2019 © 2FX Treasury BV I Algemene voorwaarden en privacyverklaring I DisclamerSitemap
Begeleiding & realisatie website: Caroline Knobbe I Fotografie: Het Klikt Fotografie, Shutterstock