SAMENWERKING MET PARTNERS

2FX Treasury werkt samen met een aantal strategische partners. Door deze samenwerking willen wij onze klantpropositie verbreden en voor specifieke onderwerpen toewerken naar een totaal oplossing. Wij zijn van mening dat in een wereld van toenemende complexiteit betrouwbare en kwalitatief goede partners bijdragen aan de klanttevredenheid en passen in een modern serviceconcept. De partners waarmee we samenwerken zijn internationale bedrijven en professionals die elk een eigen kennisnetwerk en specialisme hebben.

SAMENWERKING MET TIS OP HET GEBIED VAN CORPORATE TREASURY MANAGEMENT

Ondernemingen die internationaal actief zijn hebben vanuit treasury oogpunt het meeste behoefte aan inzicht in banksaldi, kasstromen en een efficiënt betalingsverkeer proces. Om klanten hierin beter te ondersteunen is 2FX Treasury een partnership aangegaan met Treasury Intelligence Solutions (TIS)

2FX Treasury is gevolmachtigd agent van TIS en verkoopt en implementeert zelfstandig deze TMS oplossing. Door deze samenwerking zijn wij in staat maatwerk oplossingen aan te bieden en beschikken wij over specifieke kennis voor een efficiënte en effectieve implementatie in uw onderneming.

Bekijk hier de het persbericht over deze samenwerking. 

SAMENWERKING MET MENAS ASSOCIATES OP HET GEBIED VAN INTERNATIONAAL BETALINGSVERKEER EN OPKOMENDE MARKTEN

Menas Associates en 2FX Treasury werken nauw samen met als doel klanten bij te staan in het effectief managen van politieke, strategische en financiële risico's in opkomende markten.

De samenwerking tussen ons en Menas Associates zal gericht zijn op ondersteuning van bedrijven die actief zijn in landen met complexe (financiële) regelgeving of waar sancties zijn opgelegd. Door de gecombineerde kennis van 2FX Treasury en Menas Associates kunnen wij alle klanten helpen die in dit kader geconfronteerd worden met problemen rondom internationaal betalingsverkeer of cash management. Te denken valt aan landen als Nigeria, Egypte, Iran en Argentinië.

2019 © 2FX Treasury BV I Algemene voorwaarden privacyverklaring I DisclamerSitemap
Begeleiding & realisatie website: Caroline Knobbe I Fotografie: Het Klikt Fotografie, Shutterstock