WAAR STAAT 2FX TREASURY VOOR?

Het financiële landschap is sterk aan het veranderen. Als gevolg van strengere regelgeving en een veranderende markt beraden banken zich op de diensten die ze willen aanbieden, in welke landen en de wijze waar op ze dit doen. Er wordt voor miljarden aan euro’s in Fintech geïnvesteerd. Via de cloud wordt betaalbare financiële software (Fintech) aangeboden die voorheen alleen de grote multinationals konden betalen. Competitieve nieuwe aanbieders voor het verkrijgen van kapitaal of het verwerken van betalingsverkeer doen hun intrede op de markt. En dit alles tegen een achtergrond van een steeds veeleisender wordende klant, toenemende globalisering, politieke onzekerheid en steeds complexer wordende sanctie regelgeving. Komende vanuit de financiële dienstverlening herken ik deze trend.

Met mijn bedrijf, 2FX Treasury, is het mijn ambitie om ondernemingen, banken en financiële instellingen te ondersteunen met maatwerk oplossingen en advies in deze sterk veranderende wereld. Het is mijn overtuiging dat ik bedrijven kan helpen met het efficiënt, slimmer, goedkoper en minder risicovol managen van hun onderneming, omdat ik:

  • ervaring heb met het opzetten van betalingsverkeer routes en handelsfinancieringen voor opkomende markten.
  • de sancties, restricties en (compliance) regelgeving ken rondom internationaal betalingsverkeer en valuta’s.
  • kennis heb van banken, hun financiële producten en hoe deze moeten worden ingezet om zo transacties mogelijk te maken.
  • klanten kan helpen met het optimaliseren van hun treasury.
  • klanten kan adviseren en ondersteunen bij TMS selectie en implementatie.
  • naast een strategisch partnership met een TMS leverancier ook een netwerk heb van betrouwbare Fintech leveranciers die oplossingen aanbieden op diverse gebieden.
  • begrijp hoe de valutamarkt en producten werken en kan helpen bij risico management (valuta hedging).
  • al jarenlang internationaal werk en begrijp dat verschillende landen en culturen elke keer een andere aanpak vragen om succesvol te kunnen zijn.
  • beschik over een internationaal netwerk van banken, financiële instellingen en professionals die ik kan betrekken indien dat nodig is.

INTEGRITEIT

Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik weet dat vertrouwen de basis is van alle relaties. Het is daarom voor mij belangrijk om een betrouwbare en integere partner voor mijn klanten te zijn. Ik streef er naar mijn klanten eerlijk te behandelen door het aanbieden van transparante en begrijpelijke oplossingen die in het belang van mijn klanten en hun onderneming zijn.

TRANSPARANTIE

Het transparante schaakspel gebruik ik als illustratie op deze website: symbool voor strategie, tactiek, rekenen, analyseren, maar ook voor het creëren van ruimte, creativiteit en goed doordacht beleid.

Ik ben mij bewust van het soms ontbreken van transparantie in de financiële wereld en bijbehorende financiële producten die veelal het gevolg zijn van productcombinaties en juridische randvoorwaarden. Ik kan u helpen de financiële wereld inzichtelijk te maken door begrijpelijke, transparante oplossingen aan u voor te leggen. Mijn uitgangspunt is dat u als ondernemer moet begrijpen welke oplossingen mogelijk zijn en welke risico’s daaraan verbonden zijn. Uiteindelijk draagt u als ondernemer de verantwoordelijkheid en is daarom een afgewogen oordeel en keuze van groot belang.

2019 © 2FX Treasury BV I Algemene voorwaarden en privacyverklaring I DisclamerSitemap
Begeleiding & realisatie website: Caroline Knobbe I Fotografie: Het Klikt Fotografie, Shutterstock